Om oss

Da Borgeskogen Elektro AS ble etablert i 1997 var målet å være en lokal totalleverandør innen Elektroinstallasjon for Vestfold.

Markedet har endret seg, teknologien har endret seg mye, og utfordrende krav fra kundene har medført at vi i dag fremstår som en Elektroentreprenør med adskillig bredere kompetanse. Som Elektroentreprenør arbeider vi med næringsliv, offentlig forvaltning og private kunder.

Vi er engasjert i både nye byggeprosjekter, vedlikehold og rehabilitering. Fortsatt er det slik at vi er en totalleverandør innenfor både svak- og sterkstrøm. Etter mange år med tett samarbeid med våre kunder har vi sett en viktig sak: Vi har lojale og kvalitetsbevisste kunder, og disse er den viktigste miljøskaperen i Borgeskogen Elektro.

Samarbeidet og utfordringene er med på å skape trivsel i hverdagen og drive vår lyst til å bygge kompetanse videre. Vårt hovedmål er å gjøre kundene fornøyde. Denne filosofien har gitt oss en jevn og kontrollert vekst og sunne resultater i alle disse årene. Stabiliteten kommer både våre kunder og våre ansatte til nytte.

I 2006 flyttet vi inn i nye, moderne lokaler på Borgeskogen. Dette var en milepæl for oss og har gitt oss nye perspektiver og muligheter til å utvikle selskapet videre. De nærmeste årene vil myndigheter og kunder ha fokus på energieffektivisering. Dette har vi i Borgeskogen Elektro tatt hensyn til i vår strategi og vi vil være den rette samarbeidspartneren for de som trenger støtte til prosjektering og installasjon av moderne, energibesparende elektroløsninger. 

I 2023 ble Borgeskogen Elektro en del av Elektrogruppen MOER. MOER består av 5 installatørbedrifter godt plassert i rundt i Vestfold, med kontorer i Tønsberg, Tjøme, Sandefjord, Stokke og Horten. 

Vi ønsker Dere velkommen til oss på Borgeskogen for en prat!