Vi er Borgeskogen Elektro

Da Tor Majormoen og undertegnede etablerte Borgeskogen Elektro AS i 1997 var målet å være en lokal totalleverandør innen Elektroinstallasjon for Vestfold.

Markedet har endret seg, teknologien har endret seg mye, og utfordrende krav fra kundene har medført at vi i dag fremstår som en Elektroentreprenør med adskillig bredere kompetanse. Som Elektroentreprenør arbeider vi med næringsliv, offentlig forvaltning og private kunder.

Vi er engasjert i både nye byggeprosjekter, vedlikehold og rehabilitering. Fortsatt er det slik at vi er en totalleverandør innenfor både svak- og sterkstrøm. Etter mange år med tett samarbeid med våre kunder har vi sett en viktig sak: Vi har lojale og kvalitetsbevisste kunder, og disse er den viktigste miljøskaperen i Borgeskogen Elektro.

Samarbeidet og utfordringene er med på å skape trivsel i hverdagen og drive vår lyst til å bygge kompetanse videre. Vårt hovedmål er å gjøre kundene fornøyde. Denne filosofien har gitt oss en jevn og kontrollert vekst og sunne resultater i alle disse årene. Stabiliteten kommer både våre kunder og våre ansatte til nytte.

I 2006 flyttet vi inn i nye, moderne lokaler på Borgeskogen. Dette var en milepæl for oss og har gitt oss nye perspektiver og muligheter til å utvikle selskapet videre. De nærmeste årene vil myndigheter og kunder ha fokus på energieffektivisering. Dette har vi i Borgeskogen Elektro tatt hensyn til i vår strategi og vi vil være den rette samarbeidspartneren for de som trenger støtte til prosjektering og installasjon av moderne, energibesparende elektroløsninger. I dette heftet får vi kun vist litt av det vi holder på med.

Vi ønsker Dere velkommen til oss på Borgeskogen for en prat!

Installasjon av solcellepanel

Kontakt oss

Klikk her om du vil ta kontakt med oss

Kontakt

Sertifikater